Haiku on kaunis sana. Joku Petri kirjoittelee haikuja osoitteessa runo.vuodatus.net, ne ovat jotenkin mukavan elämänläheisiä ja kauniita. Voisin itsekin kirjoitella.

Tuli mieleen tuossa eräänä päivänä ajatus siitä, että mitä jos ihminen näkisi konkreettisesti paitsi fyysiset rajoitteensa, myös henkiset. Rajoitukset yleensä kai ahdistavat. Mutta henkisiä rajoitteita ei ole välttämättä ollenkaan helppo tiedostaa, huomata. Miltähän me itse kukin näyttäisimme "henkisten pyörätuoliemme" kanssa?

Olen nähnyt viime aikana paljon unia, voimakkaita unia. Olen ollut muutamassa unessani sosiaalisesti varsin epäedullisessa tilassa, ulostanut ja virtsannut kummallisesti tai omituisessa paikassa. Yleensä unet ovat olleet jotenkin surullissävyisiä. Viimeisessä olin raskaana ja jouduin ottamaan synnytykseen minulle ei ollenkaan läheisen siskoni mukaan, kun ei ollut ketään muuta. Mieluummin menin kuitenkin siskoni kanssa kuin yksikseni (oikeassa tilanteessa en tiedä, voisi olla toisinkin). Unikirjan tulkinnat (!) ovat olleet kuitenkin positiivissävyisiä. :)